Kunskap i fokus

Hos oss är det din kunskap som står i fokus; med kunskap får du möjlighet att bestämma över ditt eget liv. Goda kunskaper ger dig valfrihet i livet och därmed bättre chanser att själv bestämma över din framtid.

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad och har höga förväntningar på din utbildning. Vi erbjuder dig en högklassig utbildning där kunskap står i fokus. Målet är att du ska bli förberedd på bästa möjliga sätt för högre studier och ett framtida yrkesliv.

År efter år fyller vi våra populära utbildningar. År efter år visar våra elever mycket goda studieresultat. Våra lärare får toppbetyg av eleverna och är mycket kunniga, flera med doktorsexamen och forskarerfarenhet.

Tullinge gymnasium ligger i en lummig, vacker miljö och är uppbyggt som ett campus med flera små byggnader intill varandra. Vi är en lagom stor gymnasieskola med unik gemenskap och sammanhållning. Vår skola är lugn och trygg och här trivs både elever och personal.

Välkommen till oss!