Den 21-25 januari 2019 kommer vi att anordna programdagar på Tullinge gymnasium – skolan för dig som är studiemotiverad och har höga förväntningar på din utbildning. Under dessa dagar kan elever som går i årskurs 9 i Botkyrka, Huddinge, Salem och Södertälje  komma och känna på hur det är att gå på Tullinge gymnasium  och något av våra program. Mer information kommer i november – håll utkik!

Det här ingår i programdagarna

Under programdagen får du känna på hur det är att gå på ett av de program som Tullinge gymnasium erbjuder. Under ca två timmar får du vara med på tre öppna lektioner som är typiska för programmet. Du får då träffa lärare och elever och får även möjlighet att ställa frågor om hur det är att gå på Tullinge gymnasium och det program du har valt att besöka.

Frågor?

Ta kontakt med studie- och yrkesvägledare:

Marie Lundin
E-post: marie.lundin@botkyrka.se