Den 23-27 januari 2017 har vi programdagar på Tullinge gymnasium. Du som går i årskurs 9 i Botkyrka, Salem, Huddinge och Södertälje har då möjlighet att prova på våra program under fyra dagar.

Det här ingår i programdagarna
Under programdagen får du känna på hur det är att gå på ett av de program som Tullinge gymnasium erbjuder. Under ca två timmar får du vara med på tre öppna lektioner som är typiska för programmet. Du får då träffa lärare och elever och får även möjlighet att ställa frågor om hur det är att gå på Tullinge gymnasium och det program du har valt att besöka.

Måndag 23 januari – Naturvetarnas dag
Tisdag 24 januari – Ekonomernas dag
Onsdag 25 januari – Samhällsvetarnas dag
Torsdag 26 januari – Teknikprogrammets och Vård- och omsorgsprogrammets dag

Kl. 9.00–11.00: Pass 1
Kl. 13.00–15.00: Pass 2

Observera att vi har ett begränsat antal platser och inte kan garantera besök på ett särskilt pass. Först till kvarn…

Gabriel Johansson lämnar information om du ska gå på passet på fm eller em.

Anmälan elev
Anmäl dig till din studie- och yrkesvägledare på din grundskola.  Din SYV sammanställer alla anmälningar på din skola och vidarebefordrar till oss.

Anmälan SYV
Gör en sammanställning av alla dina anmälda, där för- och efternamn, klass och grundskola för respektive elev tydligt framgår, samt vilket/vilka program eleven vill besöka. Skriv ”anmälan programdagar” i ärendefältet i mejlet och skicka till:

gabriel.johansson@botkyrka.se

Sista dag för anmälan är måndag 12 december.

Frågor?
Ta kontakt med:Studie- och yrkesvägledare Marie Lundin