Den 22-25 januari 2018 inbjuder vi till programdagar på Tullinge gymnasium – skolan för dig som är studiemotiverad och har höga förväntningar på din utbildning. Under dessa dagar har du som går i årskurs 9 i Botkyrka, Huddinge, Salem och Södertälje en unik möjlighet att komma och känna på hur det är att gå på Tullinge gymnasium  och något av våra program.

Det här ingår i programdagarna
Under programdagen får du känna på hur det är att gå på ett av de program som Tullinge gymnasium erbjuder. Under ca två timmar får du vara med på tre öppna lektioner som är typiska för programmet. Du får då träffa lärare och elever och får även möjlighet att ställa frågor om hur det är att gå på Tullinge gymnasium och det program du har valt att besöka.

Måndag 22 januari – Teknikernas dag
Tisdag 23 januari – Ekonomernas dag
Onsdag 24 januari – Samhällsvetarnas dag, Vård- och omsorgsprogrammets dag (VO endast pass 1)
Torsdag 25 januari – Naturvetarnas dag

Kl. 9.00–11.00: Pass 1
Kl. 13.00–15.00: Pass 2

Observera att vi har ett begränsat antal platser och inte kan garantera besök på ett särskilt pass. Först till kvarn…

Gabriel Johansson lämnar information om du ska gå på passet på fm eller em.

Anmälan elev
Anmäl dig till din studie- och yrkesvägledare på din grundskola.  Din SYV sammanställer alla anmälningar på din skola och vidarebefordrar till oss.

Anmälan SYV
Gör en sammanställning av alla dina anmälda, där för- och efternamn, klass och grundskola för respektive elev tydligt framgår, samt vilket/vilka program eleven vill besöka. Skriv ”anmälan programdagar” i ärendefältet i mejlet och skicka till:

gabriel.johansson@botkyrka.se

Sista dag för anmälan är måndag 11 december.

Frågor?
Ta kontakt med studie- och yrkesvägledare:

Marie Lundin
E-post: marie.lundin@botkyrka.se