Tullinge gymnasium kommer att anordna digitalt öppet hus onsdag den 2 december och onsdag den 3 februari klockan 18:00 – 19:30. Då kommer vi att presentera våra fem program och du kommer att kunna ställa frågor online. Länkar för att delta i öppet hus på distans läggs upp en halvtimme innan start.

Vi vet att vår skola upplevs bäst på plats. Därför satsar vi på att genomföra ett öppet hus på plats onsdag den 28 april. Då kan du besöka vår fina skola och utemiljö som visar sin allra bästa sida en kväll på våren. Om deltagarantalet begränsas gäller föranmälan i turordning. Under vårterminen hoppas vi även på att kunna genomföra aktiviteter som programdagar, då elever som vill börja hos oss kan besöka skolan.

Här i formuläret kan du anmäla intresse för öppet hus i april. Då kommer du även att få uppdateringar om övriga aktiviteter för blivande elever under vårterminen.